PDA

View Full Version : photomodeler



motorworks
03-01-2008, 06:46 AM
Hi
Anybody here using
www.photomodeler.com
How do you like it?
eddie

Your Old Dog
03-01-2008, 07:12 AM
That looks interesting. Wonder if you can take the product of that program and import it to ViaCad as a watermark type image to draw over with ViaCad. In other words, photograph a part you want to mate to, dimension the part and then using an overlay, create your own part to mate with it.

Evan
03-01-2008, 07:20 AM
I'm not going to waste time trying it since the demo only works with the supplied canned samples. That won't tell me squat since it is guaranteed that what they supply is what works best.

motorworks
03-01-2008, 02:00 PM
Thanks Evan
saved a download and time wasted!!