PDA

View Full Version : O.T. YouTube Down?



japcas
08-26-2010, 11:34 AM
One of the other threads had a link to some videos on Youtube but when I click on it I get the Something Went Wrong screen. Then it says a team of highly trained monkeys are working on it. I'm being serious. Is this a joke?
Or is something wrong on my end? Just wondering as I surf YouTube a lot for antique engine videos.

japcas
08-26-2010, 07:11 PM
Nobody at all?

I just checked again and I'm still getting the same error message. Is this a virus on my computer or a problem on their end?

Willy
08-26-2010, 07:28 PM
Just checked it now and everything is working fine.
How long since you were on last when it was working? Something has definitely changed on your end by the sounds of it.

The "highly trained monkeys" line sounds a little suspicious.
But I'm sure you're probably thinking the same.

japcas
08-26-2010, 07:32 PM
Willy, just checked it again.

I typed in Economy engine in the search link at the top. On page two the
3rd video down is one of my own. When I click it I get that funny page about the monkeys fixing the problem. The video that is mine says Japcas.

Willy
08-26-2010, 07:37 PM
just for yuks I googled, "youtube highly trained monkeys" and this what I got.

youtube highly trained monkeys (http://www.google.ca/#hl=en&source=hp&q=youtube+highly+trained+monkeys&rlz=1R2GPEA_en&aq=8&aqi=g10&aql=&oq=youtube+&gs_rfai=&fp=ea7419ac550c1153)

You obviously aren't the only one to have received that error message, I'm sure if you have a look there it will give some insight into your dilemma.
I'd look too but I have to run right now.
Looking forward to an answer myself.

dp
08-26-2010, 07:37 PM
It works fine here:

http://www.youtube.com/watch?v=l1L6iaGHDnk
http://www.youtube.com/watch?v=nkHScqL9UN4

Here's your monkeys.
http://www.youtube.com/watch?v=pKmJ-tTuLRI

RussZHC
08-26-2010, 07:37 PM
Japcas:

Just checked your economy engine...in my search, your terms, it shows as the fifth one and works just fine...HD...sort of a yellowish table top etc...also checked other links from HSM site and they all work.

japcas
08-26-2010, 07:39 PM
Japcas:
Just checked your economy engine...in my search, your terms, it shows as the fifth one and works just fine...HD...sort of a yellowish table top etc...also checked other links from HSM site and they all work.


Thanks. That would be my video. I went there again and still get that problem. I did google the problem about the monkeys like was done above and found that other people have had that problem also.