Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Surplus Center Gone??!!

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    High California Desert
    Posts
    256

    Default Surplus Center Gone??!!

    Just tried to log on to their sight, no luck.
    Tried calling phone acts wierd and like it's not there.
    Anyone know whats going on in Nebraska?
    Robert
    grumpy old fart
    www.wirewerkes.com

  2. #2

    Default

    I wasn't able to get to their website today either.

    Roger

  3. #3
    Chipslinger Guest

    Default

    At one time, many moons ago they all took vacation at once.

    I don't know if this is still the policy, but this was before the web catalog.

    Oh and it's HOT in Nebraska , and humid, so it's NOT a dry heat.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Maine
    Posts
    1,439

    Default

    I've bought a ton of stuff from them through the years, I hope they're okay.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    269

    Default

    Their server blew up a couple months ago. Could be the same sort of problem. They were offline for a week. Maybe they have internet phones, too. I just got stuff from them last week.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Austin,TX
    Posts
    934

    Default

    Server object error 'ASP 0177 : 8000401a'

    Server.CreateObject Failed

    /includes/common.asp, line 26

    The server process could not be started because the configured identity is incorrect. Check the username and password.

    Looks like they are running (or trying to run) windows and it blew up on them. I bet they will be back soon.

  7. #7
    Join Date
    May 2003
    Location
    52N 122W Western Kanuckistan
    Posts
    40,418

    Default


    OS Server Last changed IP address Netblock Owner
    Windows 2000 Microsoft-IIS/5.0 2-Aug-2008 208.82.104.116 Burden Sales
    Free software for calculating bolt circles and similar: Origin now settable to bottom left! All values positive. Click Here

  8. #8
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Deep in the Heart of Texas!
    Posts
    5,671

    Default

    It's probably just server problems but I know they're running slow in the "office" too. I placed an order on 7/18 and it wasn't shipped until 7/25. I just recieved it 7/30 (Wednesday).

  9. #9
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    High California Desert
    Posts
    256

    Default

    the really weird thing is when I tried to phone them it took a loooong time to actually ring and then it went to a busy signal (the fast kind,) indicating overloaded calls in the area.
    I love these guys. I too hope all is well, BESIDES, I need some stuff!
    R
    grumpy old fart
    www.wirewerkes.com

  10. #10
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Oroville, WA
    Posts
    10,811

    Default

    I just got connected to the website a few minutes ago. All seems well again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •