Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Is the Firefox PB fix still working?

  1. #11
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Missouri
    Posts
    26,236

    Default

    That is the same one I used. I do not know of any other one. Unless there is an update released.
    1601

    Keep eye on ball.
    Hashim Khan

  2. #12
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Missouri
    Posts
    26,236

    Default

    As I just got off a long phone call, I checked he shop made tools thread before hitting the sack. All the meters are gone, and pics are back.

    I assume that two things happened.

    1) The fix add-in quit working for reasons unknown.

    2) the thread was cached and kept showing me the cached images even after the fix add-in was re-installed and working.
    1601

    Keep eye on ball.
    Hashim Khan

  3. #13
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Long Island
    Posts
    2,116

    Default

    Quote Originally Posted by J Tiers View Post
    Even more oddly, in post 106 of the "what did you machine today" thread, ONE PB photo is fine, and the other gives the meter.

    Page 1 of the "Shop made tools" gives the meter, but other pages do not.
    All the photos on page 1 of the "Shop made tools" are from Photobucket. Some of the photos on page 2 are from other sources.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Missouri
    Posts
    26,236

    Default

    Quote Originally Posted by RichR View Post
    All the photos on page 1 of the "Shop made tools" are from Photobucket. Some of the photos on page 2 are from other sources.
    Which is odd, since when the add-in quit working, NOT all the pics turned into the meter. The first 5 or so did, then one was OK, then the rest were the meter.

    It is the second time it quit after a while. Updates were set to default for the add- in and "on" for FF
    1601

    Keep eye on ball.
    Hashim Khan

  5. #15
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Green Bay, WI
    Posts
    3,174

    Default

    I have the same issue as Jerry.
    I had the Firefox fix ( see Joel's post- #10) and then it quit working ??

    Rich

  6. #16
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Sydney
    Posts
    1,109

    Default

    Quote Originally Posted by J Tiers View Post
    the thread was cached and kept showing me the cached images even after the fix add-in was re-installed and working.
    Ctrl+F5 should get a fresh copy of the page. Some ISPs have their own caches, and some will always serve up the cached page/file to save money. Worth a try though.

  7. #17
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Long Island
    Posts
    2,116

    Default

    Quote Originally Posted by J Tiers View Post
    Which is odd, since when the add-in quit working, NOT all the pics turned into the meter. The first 5 or so did, then one was OK, then the rest were the meter.
    I have my preferences set to 10 posts per page. If you have your preferences set to 15 or 20 then you would see something like that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •